România târâtă în haos! Episodul 1.
Repetiție pentru un mic Maidan similar Ucrainei în 2014.
Deși, Raportul Serviciului Român de Informații, prezentat în Consiliul Suprem de Apărare a Țării, menționa cu claritate că „În prezent nu deținem date certe cu privire la atacator ori cu privire la afectarea procesului electoral”, psihoza despre dezastrele economice și financiare care ne așteaptă este creată de propaganda nesăbuită referitoare la venirea rușilor peste noi.
Poate că Putin, în mărinimia lui, intenționează să plătească datoriile statului român, în valoare de peste 800 de miliarde de lei. De luat nu are ce să mai ia, pentru că au luat alții înaintea lui.
Într-o emisiune de o oră la Digi24, Elena Lasconi a rostit de nu mai puțin de 41 de ori cuvântul Rusia și derivate ale acestuia.
Amenințarea cu venirea rușilor este singura idee, singurul argument și singura temă a campaniei lui Lasconi. Ea trebuie votată pentru că celălalt este omul rușilor. Cum o scoți din acest clișeu este misiune imposibilă, atât timp cât ordinele primite nu au în vedere și o altă variantă.
Propaganda de ură și panică pe care Antena 3 o desfășoară 24 de ore din 24 a depășit cota de ridicol și a atins-o pe cea de pericol. Serile trecute, lefegiii postului au instigat în mod direct la proteste în stradă, la reacțiunea „forțelor responsabile”, la o veritabilă mineriadă a gulerelor albe.
Se pune la cale un mic Maidan.
Tribunalul Antenei 3 continuă să dea sentințe după sentințe.
Călin Georgescu trebuie arestat, pe loc, indiferent de motiv.
Alegerile trebuie reluate fără Georgescu pe listă.
Rectorul Pricopie angajează, în numele său, o întreagă universitate, respectiv S.N.S.P.A., cerând reluarea alegerilor.
C.S.A.T. trebuie acuzat de trădare pentru că a tăinuit infractorul, netrimițând mai devreme la procuratură documentele acuzatoare.
Curtea Constituțională este presată să dea o nouă „erată”.
În 2012, la intervenția unui emisar american trimis special la București, Curtea Constituțională a schimbat într-o noapte de vineri verdictul la referendum, invocand o erată inexistentă. Prin acea erată l-a repus în funcție pe Băsescu-Petrov, nenorocind țara pentru încă 5 ani.
Antena 3, de fapt patronii de la C.N.N., presează infernal toate instituțiile. Este un asalt generalizat asupra procurorilor, cu somații, amenințări și intimidări fără precedent.
Personalități cu oarecare notorietate publică sunt chemate să se pronunțe, cu sula-n coaste, la întrebarea: nu-i așa că vrei în Europa și nu în Rusia? Spune deschis că votezi cu Lasconi și-ți va fi bine. S-au bifat astfel, prin patronii lor, galeria Rapidului și chelnerii de la City Gill.
Ce se întîmplă acum, este un test pentru toate instituțiile statului. Vor ceda presiunilor infernale, interne și externe, sau vor rămâne inflexibili de partea legii și a procedurilor? Cu alte cuvinte, va triumfa statul de drept sau, din nou, statul de drepți?
„Dovada, dovada…?”. Un mare fâs!
Documentele desecretizate sunt câteva anexe disparate ale unor documente de bază. Documentele par anume selecționate spre a fi folosite cât de cât de propaganda anti-Georgescu. În buna tradiție a rechizitoriilor D.N.A., probele sunt, de fapt, niște eseuri. Nu se aduce nicio dovadă concretă care să-l incrimineze de ceva pe Călin Georgescu.
Raportul S.R.I. prezentat în C.S.A.T. este cel mai elocvent: atacurile cibernetice sesizate, „inclusiv în ziua alegerilor și în noaptea postalegeri”, menționează că
„au fost utilizate sisteme informatice din peste 33 de țări, folosind metode de anonimizare avansate pentru a îngreuna procesul de atribuire”.
Cred că textul n-ar mai trebui tradus, este destul de clar: au cășunat pe hackerii din 33 de țări, dar Serviciul Român de Informații n-a prins niciunul, că erau așa de ascunși, încât n-au putut fi dibuiți! În plus, ne întrebăm și noi, odată cu Bogdan Tiberiu Iacob și cu toată țara:
„Care or fi celelalte 32 de țări pro-Călin Georgescu (care ne-au atacat), că și-ar putea întemeia ăsta propriul ONU cu ele???…”.
Va urma !
Disclaimer: Articol în curs de actualizare. Situația reprezintă o povestire exhaustivă a persoanei sursă și este în curs de actualizare. Această nu antrenează opinia Redacției sau jurnalistului, rolul presei fiind acela de a informa publicul, de a fi o platformă de exprimare a cetățenilor și de a fi câinele de pază al democrației.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.