Cristian Terheș, un jegos în slujba Sistemului!
Viorica Dăncilă demască trădările lui Terheș. Povestea contestației comandate de sistem, împotriva lui Lasconi, dar, care, de fapt, a fost îndreptată împotriva lui Călin Georgescu.
Dăncilă: „Terheş spunea, după ce a depus contestaţie pentru anularea alegerilor, că va fi un erou”.
Dezvăluiri explozive din partea fostului lider al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă. Aceasta l-a demascat pe Cristian Terheș, actual candidat la alegerile prezidențiale, în momentul în care s-a dus să depună contestație, pe ascuns, împotriva Elenei Lasconi.
Dăncilă a adăugat că ținta principală care viza această contestație era, de fapt, Călin Georgescu, scrie realitatea.net.
„Cu două zile înainte de alegerile parlamentare, am fost la partid până la orele 20,00, când, Terheș a spus că pleacă la Antena 3, că are emisiune. Am plecat toți. Terheș n-a apărut la televizor. Am sunat la domnul care conducea campania electorală.
Nu știam ce se întâmplă, că a întârziat, nu a apărut la acea emisiune. A doua zi am fost la partid, au început sa sune telefoanele de la televiziuni, ce s-a întâmplat cu contestația. Nimeni nu a știut de această contestație. A fost depusă în nume personal fără să știe nimeni.
Și-a bătut joc de toți colegii de partid din țară și am întrebat ce s-a întâmplat.
A depus o contestație împotriva lui Lasconi, pentru că a făcut campanie după ce s-au închis urnele, nicidecum că acea contestație era pentru anularea alegerilor.
Pe urmă, am aflat de la televiziuni că această contestație avea țintă Călin Georgescu. Am plecat din partid, toți ne-am retras. Nu am fost de acord cu ce a făcut. Explicația dânsului a fost surprinzătoare: voi fi un erou, voi face ce e bine pentru țară.
Cred că domnul Terheș trebuie să vină să dea ochii cu oamenii din România.
De ce a luat această decizie fără să întrebe pe nimeni? Cine l-a pus, dacă l-a pus cineva să facă asta? Cred că faptul că iar candidează este sigur că n-o să câștige, mai ales să fie iarăși un om dacă nu iese cine trebuie, având în vedere că doar candidații pot depune contestații, să mai conteste aceste alegeri.
Acest lucru pe care l-a făcut Terheș este rușinos și acest lucru va fi o pată neagră pentru tot ceea ce înseamnă implicarea în politică pentru domnia sa”, a declarat Viorica Dăncilă.
Menționăm că, în septembrie 2024, Viorica Dăncilă a spus adio Partidului Social Democrat și s-a alăturat echipei Partidului Naţional Conservator Român (P.N.C.R.), condus de europarlamentarul Cristian Terheş, cel care a trădat AUR.
În acest context, Terheş a afirmat că doreşte ca, în jurul proiectului conservator al formaţiunii sale politice, să vină oameni „care au demonstrat că au reprezentat România aşa cum se cuvine”.
Dăncilă, care a menţionat că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea din mai 2019, a subliniat că „uşile Partidului Naţional Conservator Român sunt deschise pentru toate forţele politice, dar şi pentru cei care nu au mai făcut politică şi vor o schimbare pentru România”.
Despre Partidul Naţiune Oameni Împreună (NOI), al cărui preşedinte a fost, Dăncilă a spus: „A fost un partid bun, cu oameni care nu au mai făcut politică. Opţiunea lor a fost de a nu merge în alegeri (…). În momentul în care ai un obiectiv, trebuie să lupţi”.
Ce mai spune fostul prim-ministru cu privire la plecarea sa din Partidul Social Democrat:
„„Viorica Dăncilă nu are trădarea în sânge. Nu mi-am trădat partidul. Oameni aflaţi azi la conducerea partidului m-au trădat pentru a ocupa nişte posturi, nu pentru că ar vrea binele acestei ţări. Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis au fost cei care au creionat trecerea moţiunii de cenzură în 2019. De ce? Probabil pentru că am luptat prea mult pentru România (…). Nu am trădat Partidul Social Democrat şi am apreciere pentru mulţi oameni din această formațiune politică, adevăraţi pesedişti care au fost daţi la o parte pentru a veni prietenii sau cei care l-au ajutat pe domnul Ciolacu să dea jos propriul guvern PSD. (…) ”
Disclaimer: Articol în curs de actualizare. Situația reprezintă o povestire exhaustivă a persoanei sursă și este în curs de actualizare. Această nu antrenează opinia Redacției sau jurnalistului, rolul presei fiind acela de a informa publicul, de a fi o platformă de exprimare a cetățenilor și de a fi câinele de pază al democrației.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.