Scurta recapitulare din Partea I.
- IDEOLOGIA ANGLO-AMERICANA (GLOBALISTA) INDREPTATA IMPOTRIVA ORICARUI STAT CARE SE OPUNE IMPERIULUI.
Ori ești cu noi, ori ești împotriva noastră!
- Ofensiva Frantei si, ulterior, a Presedintelui Emmanuel Macron, impotriva pradatorilor de peste ocean.
- 2003: Franța se opune invaziei SUA în Irak.
- 2008: Franța se opune aderării la NATO a Ucrainei și Georgiei.
- 2019: Macron afirmă că NATO este în „moarte cerebrală”.
- 2022: Macron spune că îngrijorările de securitate ale Rusiei sunt legitime.
- Aprilie 2023: Macron vizitează China, cochetează cu BRICS.
- Macron: Nu trebuie să fim vasalii Americii.
Partea a II a.
IMPERIUL CONTRAATACA FRANTA
Ați crezut că alianța noastră ( NATO – instrumentul militar al orligarhiei mondiale, platit din banii nostri ) este în „moarte cerebrală”? Nu vreți să ne fiți vasali? Îndrăzniți să încheiați acorduri comerciale cu China cu plata în yuani? Vreți pacea cu Rusia? Ucraina este o țară îndepărtată pentru voi?
Clar, era inacceptabil și Imperiul Anglo-American s-a săturat până peste cap de nesubordonarea Franței. Era momentul să i se dea o lecție Franței pentru a o alinia cu agenda anglo-americană. Intr-o lume în care „a nu fi cu noi” echivalează cu „a fi contra noastră”, Imperiul pur și simplu nu poate tolera independența arogantă a Franței.
MASURILE DE RETORSIUNE ALE ESTABLISHMENTULUI IMPERIAL ANGLO-AMERICAN.
2021. AUKUS: Lovitura de cuțit în spatele Franței
Semnul cel mai recent al Cabalei Anglo-Americane vizavi de francezi a fost anunțul din 2021 al formării alianței AUKUS între Statele Unite, Marea Britanie și Australia.
În 2016, Franța încheiase un acord cu Australia pentru a livra armatei australiene 12 submarine convenționale.
Acordul era în valoare de 37 de miliarde de dolari – o sumă foarte importantă din toate punctele de vedere.
Diplomația franceză l-a sărbătorit ca pe „contractul secolului”, considerându-l important nu doar prin mărimea sa și consolidarea relațiilor Franței cu Australia, ci și pentru că asigura o influență strategică în regiunea indo-pacifică.
Însă, miercuri, 15 septembrie 2021, președintele american Joe Biden, premierul britanic Boris Johnson și „tipul acela de jos” – cum i-a spus Biden premierului australian Scott Morrison – au anunțat o alianță de securitate „istorică” între Statele Unite, Marea Britanie și Australia.
O parte a acordului prevedea ca Statele Unite și Marea Britanie să îi livreze Australiei submarine nucleare și un transfer important de tehnologie militară americană.
Fără consultări sau avertismente prealabile, Marea Britanie, Australia și Statele Unite – de altfel cunoscute pentru cât preț pun pe „inviolabilitatea acordurilor” – au dat pur și simplu Franța la o parte, au rupt contractul său cu Australia și au aruncat interesele franceze peste bord, provocând indignarea și furia Franței.
Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, a calificat anunțul AUKUS drept o dovadă de „duplicitate”, de „trădare” și o „lovitură de cuțit în spatele Franței” din partea presupușilor săi aliați și parteneri.
Franța și-a chemat ambasadorii din Statele Unite și din Australia ,iar Le Drian a declarat că există acum o „criză de încredere” față de Statele Unite.
Președintele Consiliului UE, Charles Michel, a criticat și el cu asprime anunțul AUKUS, acuzând clubul anglo-american că lasă Europa „în afara jocului din regiunea indo-pacifică”.
Nu era prima umilință administrată Franței de aceleași cercuri „prietene” anglo-americane.
Va urma. Cum a fost pedepsita Franta de catre Statele Unite, pentru opoziția la invadarea Irakului.