In timp ce politicienii romani, adica gloabele de la Bucuresti, alaturi de mass-media globalista, proslavesc razboiul din Ucraina si pe dementul de Zelenski, care si-a vandut tara clanului Rothschild, a distrus-o economic si si-a ucis, cu buna stiinta, conationalii, statul maghiar reactioneaza asa cum trebuie, ca o tara suverana si independenta.
Nota: Membrii familiaei Rothschild, şefii lui George Soros, au cumpărat intreaga datorie a Ucrainei, astfel ca, in prezent, miliardarii invizibili dictează tot ce se petrece în aceasta tara. Ucraina a girat această tranzactie cu toate activele ei de stat si, in mod sigur, nu va mai avea posibilitatea achitarii datoriilor, astfel ca, Republica Rothschild va deveni o realitate. Ca si sclavia moderna.
Achizitionarea Ucrainei de catre Rothschild s-a realizat prin trader-ul Franklin Templeton (care a administrat şi Fondul Proprietatea în România).
Preşedintele Volodimir Zelenski e privit mai puţin ca un preşedinte pus de americani, cât ca unul al Finanţei mondiale, al globaliştilor, al oligarhiei transnaţionale, al lui George Soros. La fel ca Joe Biden sau Emmanuel Macron. În SUA trăiesc, după recensământul din anul 2000, peste 900 000 de ucraineni, mulţi foarte bogaţi. Interesul SUA pentru Ucraina se justifică şi astfel, nu numai prin intenţia de a avea o „Cuba” în coasta Rusiei.
În România se va întâmpla la fel. România se îndatorează şi se va îndatora până la un nivel pe care nu-l mai poate suporta. Şi poate prin acelaşi fond de investiţii (Franklin Templeton), acelaşi fond de investiţii care are Fondul Proprietatea în administrare.
Acest fond care administrează averea noastră de unde externalizează câteva miliarde pe an în SUA, ştie Joe Biden unde, acelaşi fond s-ar putea să vină să spună că vine să ne cumpere datoria. Şi s-a terminat.
In ceea ce priveste absurditatea razboiului provocat, impotriva unui colos economic si uman, aceasta poate fi cuantificata, in primul rand, in numarul de victime inregistrate de Ucraina – aproximativ 500.000 de ucisi si raniti, conform Wall Street Journal si New York Times, in august 2023 – si 6,7 milioane de ucraineni refugiati în afara țării, în timp ce există aproape 4 milioane de persoane strămutate în interiorul țării, potrivit UNHCR.
Revenind la declaratiile oficialilor maghiari, Ministrul de Externe a anunțat că țara sa ar putea bloca aderarea Ucrainei la UE, din cauza deciziei Kievului de a bloca livrările de gaz rusesc către Europa, prin conductele de pe teritoriul ucrainean.
Nota: Ungaria importă din Rusia aproximativ două treimi din necesarul propiu de gaze naturale.
Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a reacționat la știrile despre creșterea prețurilor la gazele naturale, ca urmare a închiderii tranzitului gazelor ucrainene, iar la data de 08 ianuarie 2025 a fost înregistrat un proiect de lege pe site-ul parlamentului ucrainean, care vizează închiderea gazelor naturale și a petrolului pe rutele de transport din Rusia.
„Trebuie să le atragem atenția, cu respect, colegilor noștri ucraineni, asupra faptului că există o realitate, există drepturi și obligații. În UE, statele membre decid, în comun și în unanimitate, cu privire la admiterea de noi membri. Cu alte cuvinte, este nevoie de votul ‘DA’ al fiecărui stat membru,” a scris pe Facebook ministrul maghiar de Externe, Peter Szijjarto.
Șeful diplomației de la Budapesta a adăugat că „fiecare țară are dreptul suveran de a decide de unde și pe ce cale primește energia necesară funcționării sale”, iar „închiderea rutelor de transport a gazelor naturale sau a țițeiului este inacceptabilă și contrară așteptărilor legate de integrarea în UE”.
Transportul gazelor naturale rusești prin Ucraina a încetat de la 1 ianuarie 2025, iar Europa nu mai este aprovizionată cu gaz rusesc decât prin TurkStream – prin Marea Neagră – şi prelungirea acestuia, Balkan Stream.
Și Slovacia a amenințat cu o serie de sancțiuni energetice, în urma deciziei luate de liderii de la Kiev.
Premierul slovac a ameninţat că țara sa va sista furnizarea de energie electrică pentru Ucraina, dacă aceasta opreşte tranzitul gazului rusesc.
Comisia Europeană le-a sugerat ţărilor afectate, în special Republica Moldova, Ungaria, Slovacia şi Austria, să se aprovizioneze din alte surse, prin patru rute alternative, chiar dacă aceasta ar presupune costuri suplimentare.
Cu alte cuvinte, coada de topor de la Bruxelles ii indeamna pe oficialii europeni sa intreprinda toate masurile necesare, inclusiv scaderea nivelului de trai al oamenilor obisnuiti, nu al parazitilor din capitala Belgiei, DACA INTERESELE GLOBALISTE SOLICITA ACEST LUCRU.