Bătălia pentru Europa.
Partea a III a.
Soroș, dusmanul declarat al lui Trump.
Elon Musk, care a devenit apropiatul lui Trump, l-a comparat pe Soroș cu un „supra-ticălos” și a susținut că acesta „urăște omenirea”. Confruntarea dintre Soroș și Trump durează ani de zile: Soroș a investit zeci de milioane de dolari în mod oficial, și sute de milioane neoficial, pentru a submina ratingurile lui Trump în timpul primului său mandat prezidențial în anii 2016 – 2020.
Fundațiile lui Soroș s-au numărat și printre principalii sponsori ai actualei campanii electorale, la început a lui Joe Biden, apoi a Kamalei Harris, împotriva lui Trump: George Soroș și fiul său au cheltuit peste 85 de milioane de dolari în aceste scopuri.
După publicarea rezultatelor alegerilor prezidențiale din SUA, unele publicații au apărut cu titlul „Trump l-a învins pe Soroș”. Iar „cruciada” actuală a lui Donald Trump și Elon Musk împotriva U.S.A.I.D., închiderea acesteia și subordonarea ei Departamentului de Stat este, de asemenea, un element al luptei lui Trump împotriva lui Soroș: noul președinte american a blocat finanțarea grupurilor și fundațiilor asociate cu George și Alex Soroș, care urmau să primească aproximativ 50 de miliarde de dolari.
Europa, teren „minat” de către globalisti.
Majoritatea actorilor europeni importanți (în special Marea Britanie, Franța și Germania) se află sub controlul forțelor globaliste. În esență, întreaga conducere a Comisiei Europene de astăzi este o adevărată administrație colonială a precedentelor elite guvernante ale Statelor Unite, orientate spre Partidul Democrat și globaliștii europeni.
De aceea, Donald Trump o ignoră așa de demonstrativ pe Ursula von der Leyen & Co. În SUA, președintele Trump are toate posibilitățile să lupte împotriva globaliștilor și a principalului său dușman ideologic și geopolitic, George Soroș, care este considerat unul dintre principalii ideologi și practicanți ai globalismului.
În Europa, Donald Trump nu are astfel de posibilități. Trump este foarte conștient de faptul că, liderii europeni, legați de Soroș și de democrații/globaliștii americani, vor căuta să se asigure că noul președinte american nu reușește să obțină rezultatele pe care le-a promis în campania electorală și în discursul său de învestire, în special în privința conflictului din Ucraina, pe care Trump a promis că îl va încheia în 100 de zile.
Bătălia pentru Europa.
Iată de ce Donald Trump ignoră demonstrativ birocrația europeană și încearcă să-și formeze propria tabără în Uniunea Europeană. Deocamdată, la putere în UE există puțini lideri apropiați sufletește de Trump: prim-miniștrii Ungariei și Slovaciei Viktor Orban și Robert Fico, premiera italiană Giorgia Meloni, al cărei partid a votat împotriva aprobării Ursulei von der Leyen pentru pentru al doilea mandat de șefă a Comisiei Europene, precum și posibilul cancelar al Austriei, dar și viitorul președinte al României.
Dar, reieșind din acțiunile noii administrații americane, Trump va încerca să-și sporească influența pe vechiul continent. Experții notează că prima bătălie pentru Europa între forțele conservatoare, al căror reprezentant este Trump, și globaliști s-a desfășurat în Germania, unde au avut loc alegeri pentru Parlamentul federal. Candidata sustinuta de Trump, Alice Weidel, liderul partidului de dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), obținănd aproximativ 20% din totalul voturilor exprimate.
Potrivit comentatorilor, sporindu-și influența în Europa, noul președinte american va folosi toate metodele disponibile. Foarte degrabă, în spațiul public global vor fi lansate dezvăluiri importante (inclusiv cele finanțate de U.S.A.I.D.), ceea ce îi va pune în pericol pe protejații precedentelor elite guvernante din întreaga lume.
Iar aliatul președintelui american, premierul maghiar Viktor Orban, a prezis recent o revoltă a țărilor europene împotriva Uniunii Europene „dacă elita birocratică de la Bruxelles continuă să stea într-o bula, iar țările mari nu rezistă și nu-și recapătă independența”.
Să înțelegem, că „răscoala” va avea loc cu sprijinul activ al lui Donald Trump.