Tudorel Toader explică de ce a fost săltat din stradă Călin Georgescu:
‘N-ar fi riscat să procedeze așa dacă nu aveau probe solide. Infracțiunea de „instigare la acțiuni împotriva ordinii constituționale” de care este acuzat Călin Georgescu urmărește aceași finalitate ca tentativa de lovitură de stat, însă diferă modalitatea prin care se atinge acest obiectiv”.
De asemenea, Tudorel Toader a mai punctat că este „ferm convins” că procurorii au avut dovezi solide că urmează să se întâmple ceva, „fapte grave”, altfel Călin Georgescu nu ar fi fost luat din mașină și condus la audieri.
Nota: Pericolul cel mai mare indreptat impotriva Romaniei il reprezinta mafia politica, un real catalizator si polarizator al tuturor relelor din tara noastra: magistrati subordonati politic, oameni de afaceri care au devalizat tara si interlopi de calibru.
„Sunt fapte diferite, dar care converg spre aceași finalitate.
Există un atentat contra siguranței naționale, există aceste fapte de natură să schimbe ordinea constituțională. Finalitatea e cam acolo, modalitatea de obținere e diferită. În obiectivele unei grupări infracționale intră obiective dferite și ele au o structură organizatorică, o ierarhie ca în Armată oarecum și amploarea organizației crește și riscul pentru ordinea constituțională crește”, a spus Tudorel Toader la postul de televiziune Antena 3 CNN.
Nota: Deciziile politicului sprijinite de asa-zisa justitite, in ceea ce priveste adoptarea unor acte normative in dispretul poporului, au ajuns la cote alarmante, romanii fiind in imposibilitatea reala de a-si manifesta drepturile, intr-o asa-zisa societate democratica, faurita dupa chipul respingator si diform al ideologiei sorosiste.
Tudorel Toader a explicat și la ce se referă procurorii atunci când vorbesc despre răstunarea ordinii constituționale.
„Constituția noastră adotaptată în 1991, revizuită în 2003, prevede în ultimul articol limitele revizuirii, ceea ce nu se poate fi schimbat nici măcar prin referendum, se referă la unitatea statului, la suveranitate, la indivizibilitate, la ceea ce numim elementele de identitate națională, care trebuie păstrate chiar dacă ne integrăm în UE. Ce nu poate fi rezizuit poate fi supus unor infracțiuni de răstunare a ordinii.
Nota: Nemernicii astia vorbesc de ordinea constitutionala, in conditiile in care ei incalca frecvent cartea de capatai a unei natiuni ? A fost constitutionala instrainarea tuturor resurselor Romaniei si distrugerea economiei nationale ? Este constitutionala saracirea poporului roman, in paralel cu imbogatirea politicienilor, magistratilor si a infractorilor ? Este constitutional ca un hot dovedit sa ajunga presedinte interimar in Romania ? Este constitutional ca un fost informator KGB sa fie seful Curtii (ne)Constitutionale a Romaniei ? Este constitutional ca magistratii sa cumuleze venituri lunare de peste 10.000 de euro, iar cei care creeaza plus valoare sa fie platiti cu putin peste 500 de euro ? Este constitutional ca el sa aiba o pensie de peste 4000 de euro, iar o persoana obisnuita sa beneficieze, dupa 40 de ani de munca, de maximum 800 de euro ? Etc.
Ce înseamnă asta?
A nu lăsa sau a îngrădi puterile statului să își exercite competențele pe care Constituția i le dă. (…) Avem o divizie specială în SRI care are rolul de a apăra Constituția, deci cu asta se ocupă, cu observarea, prevenirea fenomenelor, manifestațiilor care pot pune în pericol ordinea constituționale. Sub forma unei acuzații penale nu am avut niciodată, sub forma unor acțiuni de prevenire poate că or fi fost, dar nu le știm noi”, a mai declarat Tudorel Toader.
Nota: In atentia lui nea Toderica: Bre, tataie ! Batii campii cu eleganta! Mai pune mana si mai citeste. In primul rand, Directia Apararea Constitutiei, din cadrul SRI, nu mai exista. Au desfiintat-o prietenii tai, inaintea alegerilor din noiembrie 2024. In al doilea rand, institutiile statului nu mai reprezinta vointa poporului, ci, interesele unei minoritati grupate in jurul puterii politice si a intereselor externe si straine Romaniei.
Tudorel Toader: „Era ceva iminent care urma să se întâmple, să se petreacă”.
„Eu am ferma convingere a faptului că din interceptări și din alte probe pe care deocamdată nu le știm era ceva iminent care urma să se întâmple, să se petreacă. Și atunci pentru a preveni fapte grave, care urmează a se întâmpla iminent, sunt permise măsuri care trec peste regulile clasice pe care le știm cu citatul, comunicatul 7 zile șamd, dacă vreți să fac o comparație pe un alt plan e ca la acela care e surprins în flagrant când comite o infracțiune, să poate să îl ia oricine, mai ales acum când erau informații de ceva grav ce urma să se întâmple, și nu exista altă cale decât a-l reține. Cred că existau (dovezi n.red), altfel procurorii nu-și permiteau.
Nota: Noi avem convingerea faptului ca toate probele administrate impotriva lui Calin Georgescu sunt interpretate in mod peiorativ si au fost fabricate in laboratoarele serviciilor secrete romane si straine.
Acesta este unul dintre motivele pentru care alegerile au fost stabilite la un interval de 5 luni de la data anularii ilegale ale acestora. Sa aveti voi timp pentru a toretiza aceste acuze si, ulterior, implementa. In cazul in care nu vor reusi incriminarea lui Calin Georgescu, in mod sigur se va apela la eliminarea fizica a acestuia. S-a incercat asasinarea lui Trump, un colos din punct de vedere al notorietatii politice, economice si financiare.
Trebuie ținut un echilibru între nevoia de a-i proteja garanțiile procedurale procesuale și nevoia de a proteja interesul public.
In general, între interesul privat și interesul public primează interesul public. N-ar fi riscat să procedeze așa dacă nu aveau probe solide pe care să-și bazeze respectiva acțiune. Sigur Călin Georgescu rămâne mai departe la adăpostul prezumției de vinovăție”, a concluzionat Toader.
Nota: De cand in conceptia magistratilor primeaza interesul public, in conditiile in care ei adopta hotarari contrare oamenilor simpli in pofida probelor evidente, fiind pusi la adapost de imunitate si de caracatita Soros ?
Context
Fostul candidat la Preşedinţia României Călin Georgescu, inculpat de Parchetul ICCJ mai multe acuzaţii, între care instigare la acţiuni împotriva ordinii constituţionale, comunicarea de informaţii false, fals în declaraţii în formă continuată privind sursele de finanţare a campaniei electorale şi declaraţiile de avere, a ieşit, miercuri seară, de la audieri, fiind pus sub control judiciar pentru 60 de zile.
Un comentariu
Pingback: Alt turnător de top la Securitate. Traian Băsescu. Episodul 1. - Vocea Noastră