Foto: Societatea Timişoara a anunţat că printre premianţii din acest an se numără Avocatul Poporului, Renate Weber. Aceasta primeşte premiul „Secera şi Ciocanul”, pentru „susţinerea în Parlamentul european a încercărilor de subminare a statului de drept în România”.
Prefata:
Romania nu ne mai apartine si nu stiu daca ne-a apartinut vreodata. Cert este, insa, ca tara a intrat pe mainile unor infractori, care, folosindu-se cu abilitate de cuvintele „democratie”, „stat de drept”, „respectarea legii” etc., au avut si au, in permanenta, preocupari exclusive pe linia imbogatirii personale, iar noi, ceilalti avem „datoria” sa muncim pana la epuizare si sa platim taxe si impozite aberante, pentru ca ei si progeniturile lor sa traiasca in lux.
Manifestatiile de strada nu reprezinta absolut nimic pentru ei.
Si vom avea aceasta permisiune pana cand se vor plictisi, moment in care se vor folosi de provocatori, acestia avand sarcini de creare a haosului – confruntari cu fortele de ordine, devastari de magazine, incendierea masinilor si magazinelor si multe, multe altele prevazute in manualul huliganilor profesionisti.
Acestea vor fi motivele pentru care, noi, poporul, vom fi batuti, calcati in picioare si declarati dusmani ai democratiei lor. Pana cand actualii guvernanti nu vor fi obligati, in special din exterior, sa plece de la conducerea tarii, Romania va fi un stat totalitar, o tara intrata in proprietatea personala a magistratilor si politicienilor.
Chiar nimeni nu realizeaza ca s-a furat, se fura si se va fura „la greu”, iar banii ramasi nu sunt decat pentru ei ?
Unde sunt taxele si impozitele noastre care ajung la 70% din veniturile realizate de fiecare dintre noi ? Unde sunt sumele aberante pe care le platim pentru energie, gaze, apa si caldura ?
Nota: Fost director financiar de bancă, Radu Georgescu a calculat că statul român ajunge să ia de la populație aproape 50% din câștigurile salariale, sub forma de taxe și impozite, după care le mai ia oamenilor încă circa 20%. Așa ajung românii să dea statului circa 70% din tot ceea ce câștigă, susține Radu Georgescu. Există în schimb mari companii care nu plătesc aproape nimic și care știu și au puterea să facă un lobby agresiv, ceea ce populația și companiile mici și mijlocii nu au cum să facă.
Raspunsul este foarte simplu: in buzunarele lor si ale celor de la Bruxelles care ne-au furat absolut totul. Nu mai avem nimic. Suntem in fundul gol. Votati-i in continuare si, curand, nu vom mai avea, la propriu, nici dupa ce sa bem apa.
Context:
Pensiile militare și sociale, tăiate la CCR și Av. Poporului, Renate Weber, unde se dau 50.000 lei pensii speciale.
Creșterea pensiilor militare a fost amânată din nou de către CCR, deși măsura este așteptată de cei care care au lucrat în Apărare. Puteti sa asteptati, stimati militari, pana la calendele grecesti, de la astia nici firmiturile, de la mesele lor imbelsugate, nu le mai vedeti.
Nota: Translatată în toate limbile pământului (cu diverse variaţiuni), expresia „calendele grecesti” a fost „inventată” de vechii romani pentru a defini o promisiune mincinoasă, dat fiind că grecii nu aveau calende. La români, calendele greceşti au fost înlocuite apoi de 30 februarie şi de Paştele cailor.
Pensiile contributive nu au mai ajuns la judecata CCR pentru ca nu a vrut Avocatul Poporului.
Nota: Avocatul Poporului, reprezentat de Renate Weber, are rol activ în susținerea pozițiilor PSD. Weber și-a exercitat atribuțiile pentru a întârzia proiectul de lege, preferând să acționeze în favoarea guvernului PSD și să ignore cererile societății civile de control constituțional pentru alte acte normative emise de Guvern. Această „hărnicie” a Avocatului Poporului are o motivație politică, iar mandatul Renatei Weber este in functie de cum raspunde doamna Weber la comenzile PSD.
Pensionarii care mai sperau la o creștere (indexare) cu 12% a pensiei, în 2025, au primit o lovitură dură, vineri, 14 februarie 2025, din partea Avocatului Poporului, Renate Weber, care a anunțat că nu va sesiza CCR. Pentru ca nu vrea si nu este dispusa sa apere drepturile pensionarilor. Astfel, ultima speranță pentru ca indexarea pensiilor cu 12% să mai aibă loc a fost anulată.
Avocatul Poporului ar fi trebuit sa analizeze o cerere a Cartelului Alfa.
Sindicaliștii de la Cartel Alfa au rugat, în ianuarie, Avocatul Poporului să sesizeze Curtea Constituțională pentru ca CCR să facă o analiză pe Ordonanța Trenuleț.
Dacă Avocatul Poporului ar fi dat curs cererii înaintate de Cartel Alfa, CCR ar fi trebuit să analieze dacă anularea indexării pensiilor e corectă.
Avocatul Poporului nu a sesizat CCR și a spus că Parlamentul trebuie să decidă dacă dă bani în plus pensionarilor.
„Soluţia rămâne la nivelul Parlamentului de-a anula sau modifica ordonanţa de urgenţă, lucru puţin probabil”, precizează Avocatul Poporului.
În acest fel s-a pus definitiv cruce pe creșterea pensiilor cu 12% în 2025.
La CCR și Avocatul Poporului se dau pensii speciale uriașe.
Pensiile militare și sociale, tăiate la CCR și Av. Poporului, unde se dau 50.000 lei pensii speciale.
Pensiile militare au fost un subiect intens dezbătut în ultimele luni de zile, deoarece foștii angajați din Apărare sau ordine publică nu au mai primit niciun ban în plus la pensie de un an de zile.
Pe motivul că în cazul lor se aplică o lege specială, pensionarii militari au fost văduviți de orice creștere a pensiilor.
Nici la Marea Recalculare nu au primit o creștere a veniturilor, iar de indexarea din ianuarie 2025 de 12% nici nu s-a pus problema, deoarece Ordonanța trenuleț a înghețat orice pensie, cu exceptia celor speciale ale magistratilor, care, au crecut, in medie, cu aproximativ 1600 de lei.
Astăzi, 19 februarie 2025, pe agenda CCR a fost analiza constituțională a creșterii pensiilor militare. O decizie a fost amânată din nou. CCR fusese chemata să ia o decizie cu privire la sesizarea depusă către Avocatul Poporului în cazul pensiilor militare.
Document intocmit defectuos, cu intentie.
Guvernul „a vrut să crească”, în noiembrie, pensiile militare și a dat o Ordonanță în acest sens care sa fie atacabila in justitie.
Avocatul Poporului, care trebuie să apere drepturi și libertățile cetățenilor, s-a opus, însă, creșterii pensiilor militare. A contestat Ordonanța la CCR, cunoscand punctele nevralgice ale acestui act normativ.
Motivația ar fi imposibilitatea aprobării cheltuielilor bugetare fără stabilitatea surselor de finanțare, chiar dacă Guvernul „ar fi vrut” să crească veniturile polițiștilor, militarilor și pompierilor încă din luna noiembrie.
Pozitia adoptata de imbuibata poporului.
„Aceasta (n.r. Ordonanta care prevedea cresterea pensiilor militare) crestere trebuie să cuprindă, potrivit legii:
-schimbările anticipate în veniturile și cheltuielile bugetare pentru anul curent și următorii 4 ani;
-estimări privind eșalonarea creditelor bugetare și a creditelor de angajament, în cazul acțiunilor anuale și multianuale care conduc la majorarea cheltuielilor,
-măsurile avute în vedere pentru acoperirea majorării cheltuielilor sau a minusului de venituri pentru a nu influența deficitul bugetar”, se arată în documentul Avocatului Poporului care, in prezent, nu ne mai reprezinta interesele.
In cazul pensiilor speciale atribuite magistratilor, aceasta cucuvea nu s-a mai opus atat de vehement, fiind in deplina concordanta cu interesele celor putini, in dauna „prostilor” care ii asigura un nivel de trai nesimtit de mare.
Veniturile cunoscute ale sorosistei Renate Weber
„Avocatul Poporului, îndeplinind condiţiile de numire prevăzute pentru judecători la Curtea Constituţională, la data pensionării sau recalculării pensiei anterior stabilite, beneficiază de pensie calculată similar cu cea a judecătorilor Curţii Constituţionale”.
Prin urmare, Renate Weber beneficiaza de pensie specială, pe lângă pensia privată de avocat si pensia de la Parlamentul European.
Totodata, interesele pecuniare ale lui Renate Weber au fost mediatizate chiar de catre domnia-sa, la data de 04 martie 2021, la TVR 1:
„….Toate pensiile speciale pot fi desființate, cu excepția celor ale magistraților..” Sunt cuvintele domniei-sale.
Normal, avand in vedere ca domnia-sa, incasa, in 2023, nu in 2025, trei pensii, intre care una speciala, doar a fost magistrat, si un salariu de Comisar Kominternist, toate aceste venituri fiind in valoare de aproximativ 500.000 lei anual.
Renate Weber intruchipeaza tot ceea ce este mai degradant, sovin si toxic, o combinatie de neomarxism si bolsevism.