Iulia Motoc, bețiva de la Curtea Penală Internațională de la Haga!
Fostă judecătoare la C.C.R., surprinsă beată mangă sau drogată până la epuizare!
Imagini controversate cu Iulia Motoc, fost judecător C.C.R. și actual judecător la Curtea Penală Internațională de la Haga. Aceasta apare într-o ipostază greu de explicat, abia merge, este incoerentă și se clatină, cu alte cuvinte este praf, varză și pulbere.
Bețiva sau drogata asta a decis, în trecut, respectarea Constituției României, iar în prezent, judecă????? dacă mai poate, persoane care au comis genocide, crime de război, crime împotriva umanității și crima de agresiune.
Internauţii au deschis imediat robinetul de glume.
- E ruptă. Din cârciumă!
- Liber la droguri.
- S-au dus naibii pe gât patruj’dă pahare! N-a mai avut răbdare până mâine.
- Pai, așa e normal, justitia trebuie să fie oarbă. De beată!
- N-avea parasolare la ochelari și se mișca mai greu!
- I s-a rupt firul divin!!
- Bețiva asta a fost la C.C.R.?
- Da, a fost și la CEDO, stii tu, ăia care i-au apărat drepturile omului lui Georgescu!
Cine este Iulia Motoc!?
30 august 2012.
Nebuna de la Curtea Constituțională a României are dosar medical psihiatric.
Conform lui Eugen Mihăescu, fost ambasador al României la UNESCO, judecătoarea Iulia Motoc a fost adusă la Curtea Constituțională ”pe pile”, prin intermediul soțului ei și că aceasta a avut chiar, la un moment dat, nevoie de tratamentul unui psihiatru.
”Cred că lipsa de activitate a doamnei Motoc a îndemnat-o să urmeze, prin corespondenţă, că nu văd cum fizic ar fi putut altfel, cursurile la nenumărate universităţi.
Nota: În acest sens, menționăm că datele furnizate despre Iulia Motoc, studii și carieră, de către Wikipedia, cuprinde peste 4 coli A4, cu scris de 11 arial și cuprinde: studii, experiență profesională, experiență în organizații internaționale, profesor/cercetător, asociații și organizații cu caracter profesional, experiență didactică, experiența ONG (selecție), publicații (selecție), articole publicate, rapoarte și studii pentru ONU și cercetări științifice prezentate la congrese și conferințe.
Mai mult, Eugen Mihăescu și-a susținut punctul de vedere, fără ocolișuri.
„La Ministerul Afacerilor Externe se știe că Iulia Motoc are un dosar medical. Dar nimeni nu face nimic”.
„Efortul” prea mare trebuie să fie vinovat pentru faptul că doamna Motoc a devenit cunoscută la New York pentru un comportament care a necesitat tratament psihiatric. E de notorietate că domnul Motoc a cerut să părăsească apartamentul din blocul proprietate a României din 3rd Avenue, colţ cu 3rd Street şi a închiriat în World Trump Tower cu 15.000 de dolari pe lună. Spera astfel să scape de indiscreţii martori ai comportamentului eratic (instabil) al doamnei.
Revenit în Europa, Mihnea Motoc ocupa un post important la Bruxelles şi a scăpat şi de consoartă „cazând-o” la Curtea Constituţională. Un aranjament convenabil, care cred că ascunde, de fapt, o misiune la ordin”.
SCANDAL LA CURTEA CONSTITUŢIONALĂ. Judecătoarea Iulia Motoc, acuzată de plagiat.
Iulia Motoc, judecător la Curtea Constituțională, este acuzată de plagiat de către catavencii.ro. Potrivit sursei citate, o parte dintre articolele publicate de judecătoarea Motoc pe site-ul personal sunt, de fapt, doar copy-paste după alte site-uri, lucru descoperit de jurnaliști printr-o simplă căutare pe google.
Iulia Motoc a chiulit de la jumătate din şedinţele C.C.R. pe 2012, dar este favorită la CEDO.
Un calcul bazat exclusiv pe aritmetica semnăturilor de pe hotărârile pronunţate de Curtea Constituțională a României arată că Iulia Motoc nu a participat la 34 de şedinţe din cele 71 ale judecătorilor constituţionali.
Cu toate acestea, Iulia Motoc se află pe lista care va fi reanalizată de Panelul condus de judecătorul elveţian Luzius Wildhaber, fost preşedinte CEDO şi fidel participant la conferinţele soţiei ambasadorului nostru la Bruxelles, domnul Mihnea Motoc, diplomat și politician de carieră, cu vaste relații politice interne și, mai ales, internaționale.
Acum, presupun că ați înțeles conexiunile existente între ascensiunea pilangioaicei Motoc și relațiile soțului său.
Activitate îndreptată împotriva drepturilor omului de către Iulia Motoc, cea care, dimpotrivă, ar fi trebuit să le apere.
Aceeași mentalitate antiumană ca și în cazul lui Renate Weber, avocat al poporului care, în realitate, apără drepturile instituțiilor statului.
În februarie 2014, perioadă în care Iulia Motoc activa la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Lumeajustiției.ro a dezvăluit că aceasta a făcut opinie separată într-un caz în care un român a primit despăgubiri pentru încălcarea articolului 3 din Conventie.
Deși a admis că lui Ion Irinel Văduva i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil, Iulia Motoc a exprimat opinie separată, deranjată fiind că CEDO a reținut în hotărâre și acele aspecte legate de maniera în care polițiștii sub acoperire au descins, fără mandat, în locuința acestuia, i-au spart ușa și, fără a găsi probe incriminatorii, l-au reținut doar în baza presupunerii că ar fi implicat în traficul de pastile Ecstasy.
Iulia Motoc apără statul totalitar, simțindu-se obligată pentru poziția nemeritată pe care o ocupă.
Cu toate aceste încălcări flagrante ale drepturilor omului de către organele de poliție și justiție în cazul Văduva, cel în cauză fiind condamnat de Curtea de Apel București la 10 ani de inchisoare, retinand drept probă-cheie o declaratie de inculpat nesemnată de avocat si ulterior retractată, judecatorul Romaniei la CEDO, Iulia Antoanella Motoc, a făcut opinie separată, precizând că:
- analizarea de către Curte a operațiunii sub acoperire a poliției și a expertizei înregistrării convorbirilor telefonice nu era necesară;
- a existat un interes concurent între siguranța națională, respectiv nevoia de protecție a metodelor utilizate de polițiștii acoperiți și drepturile reclamantului.
Acesta nu este singurul derapaj, iar exemplele în care doamna de la psihiatrie, Iulia Motoc, s-a opus drepturilor omului pot continua pe pagini întregi.
O nebună cu acte în regulă este promovată ca judecător la Curtea penală Internațională.
În decembrie 2023, Iulia Motoc a fost aleasă în funcţia de judecător al Curţii Penale Internaţionale, cu prilejul scrutinului organizat pe 4 decembrie 2023.
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un comunicat public prin care salută recenta reușită a magistratului Iulia Motoc.
Potrivit MAE, promovarea Iuliei Motoc pentru o funcţie de judecător la Curtea Penală Internaţională şi alegerea sa în această funcţie fac parte din demersurile active ale României de susţinere a Curţii Penale Internaţionale.
„Ministerul Afacerilor Externe îşi exprimă convingerea că vasta expertiză???!!!! a profesorului Iulia Motoc în domeniul protejării şi promovării drepturilor fundamentale va contribui la consolidarea profesionalismului şi a eticii la nivelul Curţii Penale Internaţionale, întărind actul de justiţie la nivel internaţional”, se arată în comunicat.