Foto: Anna Akhalkatsi este Manager de Țară al Băncii Mondiale pentru România și Ungaria. Aceasta fiinta, care cantareste cel putin 120 kg, in viu, ne obliga, pe noi, pe romani, sa ne hranim cu frunze si lactate. Pentru a ajunge la greutatea ei, nu credem ca dieta acesteia se compune din iarba si copane de peste congelat.
Actiuni ale globalistilor, in urma hotararilor adoptate la Forumul Economic Mondial de la Davos, din ianuarie 2024.
Romania, poligon de incercari ale Bancii Mondiale, institutie angrenata in globalizarea lumii. Banca Mondiala apartine clanului Rothschild si acolitilor miliardari ai acestuia.
Banca Mondială: lactatele și carnea roșie ar putea fi interzise.
Ordin la nivel internațional:
românii ar putea să nu mai consume lactate și carne roșie pentru că poluează. Mesajul a fost dat de Banca Mondială care le sugerează oamenilor să treacă la carnea de pui, fructe și legume pentru protejarea planetei. Oamenii însă, nu văd această măsură cu ochi buni.
Nota: Intr-adevar. Polueaza vacutele, porcii si oile, dar nu polueaza mastodontii industriali mondiali, miliardele de autovehicule, milioanele de avioane etc.
Giganții lumii pun gând rău crescătorilor de animale
Banca Mondială susține, mintind cu seninatate, că acestă schimbare ar reduce emisiile de carbon generate de agricultură????? și ar contribui la protejarea mediului.
Nota: Romania, oricum, nu polueaza mediul inconjurator, pentru ca “industria română este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire”. Asijderea, si cresterea animalelor.
„Nu se pune problema la a renunța la carnea roșie și lactate, ci se pune problema unui consum cu moderație. Studiile arată faptul că atunci când consumăm numai carne roșie sau lactate, în organism se întâmplă anumite deficite de nutrienți care duc la apariția unor boli cronice.”, a declarat Costel Stanciu, președinte Pro-Consumatori.
Nota: Bai, nea Costica, ia da-o matale pe frunze si iarba, si lasa-ne, pe noi, in saracia noastra.
În timp ce instituția financiară internațională recomandă opțiuni mai prietenoase cu mediul, cum ar fi carnea de pui, fructele și legumele, românii nici nu vor să audă de această măsură.
„Să fie sănătoși. Noi suntem români și ne hrănim așa cum ne-am hrănit întotdeauna, tradițional.”
„Dar, ce să mâncăm? Gândaci? Lumea înainte mânca de la țară și era foarte sănătoasă.”
„Am cumpărat ouă și unt, dar consider că și carnea este foarte bună.”
„Nu sunt de acord cu impunerea unei decizii. Ce mănânc eu e treaba mea și atunci, da, nu sunt de acord.”, spun oamenii.
Concluzie:
Care sunt conexiunile (in)existente intre atributiile Bancii Mondiale si dieta romanului?